WATERLOOP

Een compleet pakket waarmee je een schitterende waterval in je tuin creëert

Een waterval geeft net dat beetje extra aan de tuin, vogeltjes komen drinken en badderen, het geluid is rustgevend en kan zelfs hinderlijke geluiden naar de achtergrond verdringen.

Deze set bestaat uit drie delen en is prachtig in al haar eenvoud. Een waterloopkorf van standaard 175 cm breed en 165 cm hoog, een geborstelde roestvrijstalen achterwand en een waterval van 75 cm breed met een uitloop van maar liefst 24 cm. Daardoor stroomt het water langzaam en sierlijk, met een brede waterfilm.

Geplaatst bij een vijver brengt een waterval zuurstof in het water, wat goed is voor de waterkwaliteit en voor de vissen. Het totaal is uitermate geschikt voor de terugvoer van water vanuit een filter naar de vijver.

Deze rvs achterwand met waterloop kan eenvoudig in de standaard schanskorf worden ingebouwd, maar een schanskorf op maat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden! De rvs achterwand met waterloop is tevens apart verkrijgbaar om bijvoorbeeld in een gemetselde muur te bouwen.

Geen ruimte voor een vijver? Een ingegraven vierkante kuip van binnenmaat 80 bij 80 cm is al groot genoeg om deze sjieke superstrakke set erbij te plaatsten.Bekijk de andere
schanskorfproducten
Ga naar de webshop

Informatie


Standaard schanskorf:

Breedte: 175 cm
Diepte: 30 cm
Hoogte: 165 cm

Vulruimte voor ca. 1475 kg breuksteen


Achterwand:

Breedte: 125 cm
Hoogte: 140 cm

Geborsteld RVS - 2 mm dikte


Waterloop:

Breedte: 75 cm
Uitloop: 24 cm

RVS - 2 mm dikte
Geschikt voor een pomp van ca. 3000 L

Verkooppunten

Bezoek een van onze dealers

Onze producten zijn verkrijgbaar bij aangesloten winkels en tuincentra verspreid door Nederland. Zo is er altijd een dealer in jouw regio.

Dealers hebben een verschillend assortiment tentoongesteld, daarom verwijzen we je graag met onderstaand formulier naar de dealer die aansluit bij jouw interesse en locatie.
Wij gebruiken de door jou ingevulde gegevens eenmalig om de aanvraag te behandelen en contact met je op te nemen. meer informatie
Bezoek onze showtuin (op afspraak)

Direct bij de fabriek kom je alles te weten over Gard & Care - Gardeco producten. Direct bij de fabriek kom je alles te weten over Gard & Care - Gardeco producten. Je kunt veel maatwerk bekijken, kennis maken met onze standaard modellen en zien hoe onze producten gemaakt worden.


Gard & Care
De Vest 4, 5555 XL Valkenswaard

+31 (0) 40 785 07 05
info@gard-care.com

Bekijk op kaartLiever persoonlijk advies?
Wij staan voor je klaar!

Iedere tuin is anders en vraagt om unieke oplossingen. Wij denken graag met je mee voor de beste schanskorfoplossing voor jouw tuin. Bel gerust of stuur een e-mail.home