Classic TUINHAARD BBQ

Genieten van ’s avonds zo lang mogelijk buiten zijn

Tuinhaard voor de koude avonden. Om er warmpjes bij te zitten, zijn deze haarden voor de buitenliefhebbers een uitkomst. Genieten van ’s avonds zo lang mogelijk buiten zijn en even iets lekkers klaarmaken op het verchroomde BBQ rooster.

Het stookgedeelte wordt geplaatst in een schanskorf met steenrand. Daardoor zijn er minder stenen nodig, de holle ruimte wordt immers niet gevuld en deze dubbele wand geeft de haard zijn kracht en stabileit. Deze holle ruimte zorgt er ook voor dat als de Tuinhaard op gas wordt gebruikt, de gasfles netjes verstopt is in de haard. Tevens sluit de Tuinhaard BBQ naadloos aan bij een omheining of terrasafscheiding van korven. Zo krijgt deze direct nog een functie, het wordt gelijk een gezellig plekje om ook daar te gaan zitten. De Tuinhaard BBQ standaard geplaatst voor een schanskorf die 20 cm diep is, is totaal nog geen 70 cm diep. Daardoor is er ook in de kleinste tuin ruimte voor een mooi totaal plaatje. Meerdere zitjes in één tuin verhoogd immers de beleving van het buitenleven.

De tuinhaard BBQ vrijstaand heeft ook een steenrand aan de achterzijde waardoor deze rondom mooi gevuld kan worden en vrij kan staan.Bekijk de andere haarden Ga naar de webshop

Informatie


Standaard:

Breedte: 95 cm
Diepte: 48 cm
Hoogte: 180 cm

Vulruimte voor ca. 500 kg breuksteen
Kachelpijp Ø150 mm


Vrijstaand:

Breedte: 95 cm
Diepte: 55 cm
Hoogte: 180 cm

Vulruimte voor ca. 750 kg breuksteen
Kachelpijp Ø150 mm


Maatwerk:

Min. breedte: 85 cm
Min. diepte: 48 cm
Min. hoogte: 135 cm

Kachelpijp Ø150 mm

Verkooppunten

Bezoek een van onze dealers

Onze producten zijn verkrijgbaar bij aangesloten winkels en tuincentra verspreid door Nederland. Zo is er altijd een dealer in jouw regio.

Dealers hebben een verschillend assortiment tentoongesteld, daarom verwijzen we je graag met onderstaand formulier naar de dealer die aansluit bij jouw interesse en locatie.
Wij gebruiken de door jou ingevulde gegevens eenmalig om de aanvraag te behandelen en contact met je op te nemen. meer informatie
Bezoek onze showtuin (op afspraak)

Direct bij de fabriek kom je alles te weten over Gard & Care - Gardeco producten. Direct bij de fabriek kom je alles te weten over Gard & Care - Gardeco producten. Je kunt veel maatwerk bekijken, kennis maken met onze standaard modellen en zien hoe onze producten gemaakt worden.


Gard & Care
De Vest 4, 5555 XL Valkenswaard

+31 (0) 40 785 07 05
info@gard-care.com

Bekijk op kaartLiever persoonlijk advies?
Wij staan voor je klaar!

Iedere tuin is anders en vraagt om unieke oplossingen. Wij denken graag met je mee voor de beste schanskorfoplossing voor jouw tuin. Bel gerust of stuur een e-mail.home