SCHANSKORVEN

Jarenlange ervaring leidt tot Maatwerk met een hoofdletter.

Veel vormen van schanskorven zijn mogelijk, laat vooral je fantasie de vrije loop en daag ons uit. Wij denken graag mee met jouw ideeën en er gaat ons niet snel iets te gek. Natuurlijk wil je iets unieks en dat kan, van paard tot haard, van hart tot gevel bekleding en van waterkering tot letters.

In onze showtuin hebben we van schanskorven o.a. een vijveromranding en een speciale pergola gemaakt. Onze buitenhaard op gas heeft meerdere doeleinden, deze functioneert als windkering, vormt de afscheiding van het terras, is heel mooi en we kunnen er lekker warm bij zitten.

De hedendaagse schanskorf vindt zijn oorsprong in de middeleeuwen. De uitdrukking “het zich verschansen achter” komt daar vandaan. Waarachter kan je jezelf beter verschansen, als achter een functionele schanskorf haardwand?

Wij zijn van mening dat een schanskorf er over 10 jaar nog exact zo uit moet zien, als direct na plaatsing, stevig, strak en stijlvol. De korf mag niet gaan uitbuiken, want dat is ons een doorn in het oog.

De uitstraling van een afscheiding is strak en speels als er gecombineerd wordt met bijv. gaaspanelen, WPC planken, Douglas planken of steenschotten. Door lippen aan de korven te lassen kan er eenvoudig een vast schutting deel aan worden bevestigd en door er U-profielen aan te lassen, kan er tussen de U-profielen steigerhout of Douglas of composiet planken geschoven worden.

Om de juiste radius te krijgen bij ronde gebogen korven, gaan de matten net zolang door de wals tot de juiste ronding is bereikt, in de afgelopen jaren zijn er zo al veel mooie vormen gemaakt.

Krijg je hulp bij het aanleggen van jouw droomtuin van een hovenier of tuinontwerper, graag denken we mee met je vakman, om zo samen voor jou tot een mooi resultaat te komen.Bekijk de andere
schanskorfproducten
Ga naar de webshop

Verkooppunten

Bezoek een van onze dealers

Onze producten zijn verkrijgbaar bij aangesloten winkels en tuincentra verspreid door Nederland. Zo is er altijd een dealer in jouw regio.

Dealers hebben een verschillend assortiment tentoongesteld, daarom verwijzen we je graag met onderstaand formulier naar de dealer die aansluit bij jouw interesse en locatie.
Wij gebruiken de door jou ingevulde gegevens eenmalig om de aanvraag te behandelen en contact met je op te nemen. meer informatie
Bezoek onze showtuin (op afspraak)

Direct bij de fabriek kom je alles te weten over Gard & Care - Gardeco producten. Direct bij de fabriek kom je alles te weten over Gard & Care - Gardeco producten. Je kunt veel maatwerk bekijken, kennis maken met onze standaard modellen en zien hoe onze producten gemaakt worden.


Gard & Care
De Vest 4, 5555 XL Valkenswaard

+31 (0) 40 785 07 05
info@gard-care.com

Bekijk op kaartLiever persoonlijk advies?
Wij staan voor je klaar!

Iedere tuin is anders en vraagt om unieke oplossingen. Wij denken graag met je mee voor de beste schanskorfoplossing voor jouw tuin. Bel gerust of stuur een e-mail.home