OVERKAPPING

Het hele jaar genieten van het buitenleven. Naast dat buiten zijn gezond is, kan een overkapping het verlengstuk van je woonkamer zijn.

In de top 3 van alle tuinwensen staat een overkapping. Met een mooie loungeset of een buiten keuken, maak je het buiten extra gezellig. Een verandadak geeft bescherming tegen warmte, zon, regen, kou en wind. En is er een gezellige avond met vrienden of familie gepland, dan gooit in ieder geval het weer geen roet meer in het eten.

Een stoer samenspel zijn de Gardeco schanskorf voeten onder een strak dak, een trendy topper! Top in kwaliteit en top in uitstraling. Het dak bestaat uit platen van polycarbonaat en deze zijn geklemd in hoogwaardig Europees aluminium met een gekwalificeerde coating. Standaard zijn de platen 16 mm dik en leverbaar in twee kleuren: opaal of transparant. Polycarbonaat is zeer onderhoudsvriendelijk en makkelijk te reinigen. Tegen meerprijs zijn ook glasplaten van 8 mm dik mogelijk. Het voordeel van deze overkapping is dat het er lekker licht onder blijft, waardoor het gevoel van het buitenzijn wordt versterkt.

De aluminium systeemprofielen zijn in verschillende RAL kleurige coatings leverbaar: Rustgevend gebroken wit, of designwit, antraciet of brons grijs. De dakbelasting is 125 kilo per m2 dus laat het maar sneeuwen, je dak kan er tegen. De standaardveranda, met een breedte van 400 cm en diepte van 300 cm heeft 4 staanders nodig. Maatwerk is ook mogelijk, dit dak kan tot 795 cm breed worden. Het dak wordt dan door meerdere staanders gedragen. De schanskorf voet heeft een afmeting van 30x35x220 cm en daarin wordt bovenin een koker gelast, waarin de staander van het dak kan worden vastgemaakt. Deze 4 kokers hebben 2 lengtes, waardoor u de juiste dakhelling kunt maken. Het afschot moet 10 cm per strekkende meter zijn. Eén zijde van het verandadak heeft een muurophangbevestiging en een zeer stevig scharnierprofiel, waardoor de ideale schuinte kan worden gecreëerd. Aan de andere zijde bevind zich een inwendige goot.

De overkapping kan met 4 staanders vrij staan en met twee staanders aan de voorzijde en middels de muurophang bevestiging kan de overkapping aan het huis worden geplaatst. Als één zijde wordt dichtgemaakt met schanskorven in de juiste schuinte van de overkapping, wordt buiten nog meer binnen. Als er dan ook nog een haard tussen de korven wordt geplaatst, dan zijn toch heel veel dromen uit gekomen.Bekijk de andere
schanskorfproducten
Ga naar de webshop

Informatie


Standaard staander:

Breedte: 30 cm
Diepte: 35 cm
Hoogte: 220 cm

Vulruimte voor ca. 1575 kg breuksteen (4 staanders)


Overkapping:

Breedte: 400 cm
Diepte: 300 cm
Hoogte: 240-270 cm

Aluminium profielen

Verkooppunten

Bezoek een van onze dealers

Onze producten zijn verkrijgbaar bij aangesloten winkels en tuincentra verspreid door Nederland. Zo is er altijd een dealer in jouw regio.

Dealers hebben een verschillend assortiment tentoongesteld, daarom verwijzen we je graag met onderstaand formulier naar de dealer die aansluit bij jouw interesse en locatie.
Wij gebruiken de door jou ingevulde gegevens eenmalig om de aanvraag te behandelen en contact met je op te nemen. meer informatie
Bezoek onze showtuin (op afspraak)

Direct bij de fabriek kom je alles te weten over Gard & Care - Gardeco producten. Direct bij de fabriek kom je alles te weten over Gard & Care - Gardeco producten. Je kunt veel maatwerk bekijken, kennis maken met onze standaard modellen en zien hoe onze producten gemaakt worden.


Gard & Care
De Vest 4, 5555 XL Valkenswaard

+31 (0) 40 785 07 05
info@gard-care.com

Bekijk op kaartLiever persoonlijk advies?
Wij staan voor je klaar!

Iedere tuin is anders en vraagt om unieke oplossingen. Wij denken graag met je mee voor de beste schanskorfoplossing voor jouw tuin. Bel gerust of stuur een e-mail.home