Classic DOORKIJKHAARD

De Doorkijkhaard is uitermate geschikt als afsluiting van een terras, er ontstaat gelijk een besloten, gezellige buitenkamer.

Deze haard heeft een breed stookgedeelte waar doorheen gekeken kan worden, daardoor en door de standaard hoogte van slechts 130 cm hou je zicht op de overige tuin. De haard doorbreekt dan tevens de zichtlijn, optisch oogt de tuin direct een stuk breder en geeft een ruimtelijk effect. In elke tuin is het mooi om een lijnen spel te creëren, dat houdt de tuin spannend. Waar kan dat beter mee, als met een haard waarbij u kunt genieten van een dansend vlammenspel.

Natuurlijk wil je lekker bij het knisperende vuurtje zitten, hang dan wel even de speciaal daarvoor ontworpen windvanger aan de haard. De wind kan dan geen vat krijgen op de vlammen en de rook zal uit de kachelpijp komen. Lekker borrelen en dan ook nog even wat lekkers op het grilrooster leggen. De avond kan niet meer stuk.

Kortom dat is echt genieten, van welverdiende rust na een drukke dag. Kies je voor gemak en wil je snel genieten van een aangename warmte, dan kan je deze haard kiezen in de uitvoering met de gasbrander. Met één druk op de knop heb je mooie vlammen en zit je er snel warmpjes bij.Bekijk de andere haarden Ga naar de webshop

Informatie


Standaard:

Breedte: 200 cm
Diepte: 50 cm
Hoogte: 130 cm

Vulruimte voor ca. 750 kg breuksteen
Kachelpijp Ø200 mm


Maatwerk:

Min. breedte: 120 cm
Min. diepte: 50 cm
Min. hoogte: 120 cm

Kachelpijp Ø200 mm

Verkooppunten

Bezoek een van onze dealers

Onze producten zijn verkrijgbaar bij aangesloten winkels en tuincentra verspreid door Nederland. Zo is er altijd een dealer in jouw regio.

Dealers hebben een verschillend assortiment tentoongesteld, daarom verwijzen we je graag met onderstaand formulier naar de dealer die aansluit bij jouw interesse en locatie.
Wij gebruiken de door jou ingevulde gegevens eenmalig om de aanvraag te behandelen en contact met je op te nemen. meer informatie
Bezoek onze showtuin (op afspraak)

Direct bij de fabriek kom je alles te weten over Gard & Care - Gardeco producten. Direct bij de fabriek kom je alles te weten over Gard & Care - Gardeco producten. Je kunt veel maatwerk bekijken, kennis maken met onze standaard modellen en zien hoe onze producten gemaakt worden.


Gard & Care
De Vest 4, 5555 XL Valkenswaard

+31 (0) 40 785 07 05
info@gard-care.com

Bekijk op kaartLiever persoonlijk advies?
Wij staan voor je klaar!

Iedere tuin is anders en vraagt om unieke oplossingen. Wij denken graag met je mee voor de beste schanskorfoplossing voor jouw tuin. Bel gerust of stuur een e-mail.home