Classic DOORKIJKHAARD

De Doorkijkhaard is uitermate geschikt als afsluiting van een terras, er ontstaat gelijk een besloten, gezellige buitenkamer.

Deze haard heeft een breed stookgedeelte waar doorheen gekeken kan worden, daardoor en door de standaard hoogte van slechts 130 cm houdt u zicht op de overige tuin. De haard doorbreekt dan tevens de zichtlijn, optisch oogt de tuin direct een stuk breder en geeft een ruimtelijk effect. In elke tuin is het mooi om een lijnen spel te creëren, dat houdt de tuin spannend. Waar kan dat beter mee, als met een haard waarbij u kunt genieten van een dansend vlammenspel.

Natuurlijk wilt u lekker bij het knisperende vuurtje zitten, hang dan wel even de speciaal daarvoor ontworpen windvanger aan de haard. De wind kan dan geen vat krijgen op de vlammen en de rook zal uit de kachelpijp komen. Lekker borrelen en dan ook nog even wat lekkers op het grilrooster leggen. De avond kan niet meer stuk.

Kortom dat is echt genieten, van welverdiende rust na een drukke dag. Kiest u voor gemak en wilt u snel genieten van een aangename warmte, dan kunt u deze haard kiezen in de uitvoering met de gasbrander. Met één druk op de knop heeft u mooie vlammen en zit u er snel warmpjes bij.Bekijk de andere haarden

Informatie


Standaard:

Breedte: 200 cm
Diepte: 50 cm
Hoogte: 130 cm

Vulruimte voor ca. 750 kg breuksteen
Kachelpijp Ø200 mm


Maatwerk:

Min. breedte: 120 cm
Min. diepte: 50 cm
Min. hoogte: 120 cm

Kachelpijp Ø200 mm

Verkooppunten

Bezoek een van onze dealers

Onze producten zijn verkrijgbaar bij aangesloten winkels en tuincentra verspreid door Nederland. Zo is er altijd een dealer in uw regio.

Dealers hebben een verschillend assortiment tentoongesteld, daarom verwijzen we u graag met onderstaand formulier naar de dealer die aansluit bij uw interesse en locatie.
Wij gebruiken uw gegevens eenmalig om uw aanvraag te behandelen en contact met u op te nemen. meer informatie
Bezoek onze showtuin (op afspraak)

Direct bij de fabriek komt u alles te weten over Gardeco producten. U kunt veel maatwerk bekijken, kennis maken met onze standaard modellen en zien hoe de schanskorven gemaakt worden.


Gard & Care
De Vest 4, 5555 XL Valkenswaard

+31 (0) 40 785 07 05
info@gard-care.com

Bekijk op kaartLiever persoonlijk advies?
Wij staan voor u klaar!

Iedere tuin is anders en vraagt om unieke oplossingen. Wij denken graag met u mee voor de beste schanskorfoplossing voor uw tuin. Bel gerust of stuur een e-mail.home