Classic BUITENHAARD

Buitengewoon bijzonder is deze robuuste haard.

De Buitenhaard met houtopslag is het grootste standaard model van het Gardeco haarden assortiment. Deze eyecatcher maakt elke tuin bijzonder, ook in een kleine tuin maak je een groots gebaar.

Het strakke lijnenspel, door de mooie verdeling van het brede stookgedeelte op 70 cm hoogte en de ruimte om houtblokken op te stapelen, maakt deze haard strak en stijlvol. Beuk, berk en eik stapelt het mooist en brand het rustigst, zeker als je op de Zwitserse methode stookt. Hang ook bij deze haard de windvanger op, als je de haard aan hebt.

Ondanks dat er 1150 kilo stenen in gaan, wordt de ondergrond niet te zwaar belast, ook dit model heeft rondom zijn vul ruimte voor stenen.Bekijk de andere haarden Ga naar de webshop

Informatie


Standaard:

Breedte: 180 cm
Diepte: 50 cm
Hoogte: 180 cm

Vulruimte voor ca. 1150 kg breuksteen
Kachelpijp Ø200 mm<


Maatwerk:

Min. breedte: 180 cm
Min. diepte: 50 cm
Min. hoogte: 180 cm

Kachelpijp Ø200 mm

Verkooppunten

Bezoek een van onze dealers

Onze producten zijn verkrijgbaar bij aangesloten winkels en tuincentra verspreid door Nederland. Zo is er altijd een dealer in jouw regio.

Dealers hebben een verschillend assortiment tentoongesteld, daarom verwijzen we je graag met onderstaand formulier naar de dealer die aansluit bij jouw interesse en locatie.
Wij gebruiken de door jou ingevulde gegevens eenmalig om de aanvraag te behandelen en contact met je op te nemen. meer informatie
Bezoek onze showtuin (op afspraak)

Direct bij de fabriek kom je alles te weten over Gard & Care - Gardeco producten. Direct bij de fabriek kom je alles te weten over Gard & Care - Gardeco producten. Je kunt veel maatwerk bekijken, kennis maken met onze standaard modellen en zien hoe onze producten gemaakt worden.


Gard & Care
De Vest 4, 5555 XL Valkenswaard

+31 (0) 40 785 07 05
info@gard-care.com

Bekijk op kaartLiever persoonlijk advies?
Wij staan voor je klaar!

Iedere tuin is anders en vraagt om unieke oplossingen. Wij denken graag met je mee voor de beste schanskorfoplossing voor jouw tuin. Bel gerust of stuur een e-mail.home